Colofon

 

Disclaimer tc3.com

De website tc3.com is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat deze geen onjuiste of verouderde informatie bevat. The Customer Care Company (TC3) aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. The Customer Care Company gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie van The Customer Care Company.

 

Disclaimer e-mail

E-mail van The Customer Care Company kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. The Customer Care Company aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. The Customer Care Company is gevestigd te Nijmegen, Handelsregister nr. 09106715.

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op tc3.com zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie?